LifeStyle4you

Praktijk voor gewichtsbeheersing in Hoofddorp

 

Ervaringen/foto's

Caroline Witte

"Blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jou langs te gaan.
"De nieuwe lifestyle past inmiddels bij mij. Maak in mijn voeding veel bewustere keuzes.
Wat is verstandig en lekker. Nou heel veel! Ik voel me daar heel goed bij.
Ben fit en mijn lijf is gezond!
Je hebt me laten inzien dat gezond eten, leven en sporten eigenlijk helemaal niet moeilijk is.
Wel is het heel makkelijk om ongezond te leven en veel gedachteloos onder de neus te stoppen...
Terug naar hoe ik was, wil ik nooit meer!Terug naar boven

Sandra Dijkzeul

"Ik wilde graag afvallen, maar ik wist niet meer wat nu wel en niet gezond was, doordat je overal andere dingen leest. Trudi heeft me duidelijk gemaakt welke keuzes ik het beste kan maken en heeft daarbij ook goed gekeken naar mijn situatie, rekening houdende met mijn werktijden, voorkeuren in mijn voeding, uitgaan in het weekend. Deze manier van eten en bewegen voelt goed. Ik voel me nu een stuk beter en fitter en mijn kleding twee maten kleiner. "Terug naar boven

Ilse Roorda-Eijkenduijn

"12,5 kg afgevallen. Krijg veel complimenten.
Inmiddels al ruim een jaar op mijn huidige gewicht.
Ben zeker van plan dit vast te houden.
Lekker gezond eten. Maaltijden voor het hele gezin.
G��n flauwekul, zoals pillen en poeders of shakes.
Voel me hier prima bij.
En Trudi als stokje achter de deur..."Terug naar boven

Seraphina van Velzen

"Ik ben Seraphina, 47 jaar oud en altijd al een beetje te zwaar geweest."

"Ik had hier genoeg van en wilde gewoon veranderen, minder pijn in mijn knieen en me gewoon lekkerder voelen."

"Ik kwam via een kennis op de site van Lifestyle4you en dacht, d�t ga ik proberen."

"Al flink wat kilo�s kwijt en met steun en begeleiding van Trudi begin ik me nu eindelijk wat slanker te voelen."

"Ik ontzeg mezelf niets, maar let beter op wat en hoeveel ik eet."

"Dit werkt voor mij, aangezien ik toch ook wel hou van lekker eten, maar ik hou het zo in balans."Terug naar boven

Luke (15 jaar)

"Bedankt coach Trudi..."

"Afvallen, het is zeker te doen op deze manier!"

"Fijn ook dat ik tussen de afspraken door vragen kon whatsappen."Terug naar boven

Leon Verbeek

"Ik ben nu bijna 15 kilo lichter. Fijn dat je op mijn pad bent gekomen, Trudi!!"

"Deze manier van eten voelt goed en is voor mij met mijn wisselende diensten goed vol te houden."

"Krijg zoveel complimenten."

"Ik kom na mijn vakantie weer langs."Terug naar boven

Fre van Riemsdijk (74, links) Annie Schonhage (70, twee zussen door dik en dun, samen 47 kg afgevallen)

Annie:"Via de praktijkassistente van mijn huisarts, werd ik geadviseerd om voor mijn overgewicht naar Trudi Verschuren te gaan van Lifestyle4you. Ik woog inmiddels 105 kg en baalde daar behoorlijk van. Mijn eerste afspraak was 1 juli 2015, verwachtte er eigenlijk niet veel van, had immers alles al geprobeerd. Inmiddels ben ik 23 kg afgevallen. Ik mag meer eten dan ik had verwacht en heb totaal geen honger."

Fre:"ok ik was inmiddels 94 kg en hoorde bij de dokter dat mijn bloeddruk alarmerend was gestegen. Ik zag mijn zus Annie met de week lichter worden. Dat wilde ik ook. Dus ook naar Trudi. Inmiddels 24 kg lichter. Wil mijn gewicht nu vasthouden. Mijn zus en ik wandelen en zwemmen samen, wie had dat gedacht, we hadden ons hele leven lang een hekel aan extra bewegen. Ook het eten gaat me goed af. Voel me zo veel beter. Wij danken Trudi voor haar support en ondersteuning. Alles kunnen we vragen en overal heeft ze een antwoord op waar we wat mee kunnen."Terug naar boven

Kenan Sakkali

"Van 103 naar 83 kilo!
Ben heel blij met het resultaat.
Eet nog steeds heerlijk, maar wel gezonder.
Trudi, ook nog bedankt voor al je sporttips."Terug naar boven

Nicole Brouwer (51 jaar)

"Voeding en sport in balans, dankzij jouw voedings/beweging en leefstijladviezen."Terug naar boven

Ina van Bakel

"Een paar maanden geleden gestart bij Lifestyle4you. Geen gekke pillen en poeders, maar heerlijk gezond eten."

"Voel me goed en ben blij met m'n nieuwe kledingmaat. Krijg hierover leuke reacties."

"Nu eerst mn 70ste verjaardag vieren in een leuke outfit."Terug naar boven

Jos� Pit

"Tijdje voor me uitgeschoven, maar zag zulke goede resultaten van mensen in mijn omgeving. Heb de stap gezet, in nog geen drie maanden tijd 10 kg lichter."Terug naar boven

Vera Kohl

"Vorig jaar vlak voor de zomervakantie was de maat vol. Woog meer dan ooit en was hierover zeer ongelukkig. Kwam in contact met Trudi van Lifestyle4you. Zij vroeg mij wat mijn doelen waren. Ik vertelde dat ik graag een goede conditie wilde en graag gewicht kwijt wilde. Zij vertelde mij over haar praktijk en haar werkwijze, een eerste intake was snel gepland. Tijdens deze intake werd nogmaals duidelijk dat ik een stap in de goede richting had genomen door langs te komen."

"In het begin durfde ik niemand te vertellen hoeveel ik woog en hoeveel kilo ik dan voor ogen had te verliezen. Nu durf ik dit wel, ik woog 95,5 kilo en ik streef naar 75 kilo (nog een paar kilo en dan ben ik daar). Ik kan nu trots in de spiegel kijken en zie weer een mooie meid, die er mag zijn. Deze zomer voelde ik me echt stukken beter!!!!!"Terug naar boven

Joek Jongkind

"Ben zo blij met het resultaat!!!! Wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht."

"Dank voor alle adviezen en steun Trudi!!!! Ik blijf goed gaan."

"En man Gijs doet inmiddels ook mee en is al 13 kg afgevallen."

"Joek Jongkind, 28 kg afgevallen."Terug naar boven

Sabrina Oudt

"Voel me helemaal top en klaar voor de Mud Master!"

"Super blij met behaalde resultaat, Trudi."Terug naar boven

Karin Rietbergen

"Het is geen afvallen, maar je lifestyle veranderen"

"De praktijkondersteuner van mijn huisarts adviseerde mij om af te vallen. Via haar ben ik bij Trudi van Lifestyle4you terechtgekomen en tot de dag van vandaag ben ik nog steeds zo blij dat ik haar heb ontmoet. Haar aanpak beviel mij goed en eigenlijk kostte het mij niet zoveel moeite om dingen te veranderen."

"Al vrij snel zag ik resultaat en voelde ik mij al veel beter. Ik kreeg er gewoon plezier in en toen mensen in mijn omgeving mij complimenten gingen geven werd ik daar ontzettend blij en n�g meer gemotiveerd van."

"Mijn zelfvertrouwen is enorm gestegen en als ik weer eens foto's van een tijdje geleden bekijk kan ik me bijna niet meer voorstellen dat ik dat toen was. DE KNOP IS OM."Terug naar boven

Anja Celie

 Terug naar boven

Marjon Esman

"Vanaf mijn 15e levensjaar ben ik al bezig met lijnen, aankomen, opletten met eten en weer aankomen. Weightwatchers, brood dieet, Montignac, Sonja Bakker noem het en ik kan aanhaken van JIP dat heb ik ook gedaan! Maar uiteindelijk kwam er meer aan dan eraf was."

"Op 25 januari 2014 ontmoette ik tijdens een rondje Toolenburgerplas, Trudi. We raakten aan de praat. Ze vertelde over haar werk. Een personal coach voor voeding. Tijdens het gesprek kreeg ik er een goed gevoel over en heb diezelfde dag nog een mail gestuurd en direct afgesproken."

"Het eten, is vele malen lekkerder. Heb zoveel inzichten gekregen hoe met voeding en gewoontes om te gaan. Hoe je met opmerkingen en reacties in wat voor zin ook kunt omgaan. Echt Trudi je bent een inspirerende lieve persoonlijkheid TOP."

"Inmiddels is er vanaf mijn moment dat ik het zat was 18kg af. Ik voel me zo fit als een hoentje. Echt ik zal het met iedereen delen die er om vraagt. Heb lang gezocht naar foto's van toen, maar die gooide ik meestal weg of ging achter iemand staan. Hoeft niet meer."

"Dik Trom, symbool voor Hoofddorp en dikkig zijn leek mij de ideale man om mijn nieuwe lijf bij te tonen. Trudi ik vergeet dit nooit! En..., ik ga niet meer de fout in! Vasthouden dat is mijn motto!"Terug naar boven

Marc Vogelzang

"Januari dit jaar was ik er klaar mee, ik woog 101 kg en zag er ook zo uit. Rond de leeftijd van 14 tot 18 heb ik veel gesport en zag ik er goed uit en voelde me toen ook goed. Na wat gedoe met mijn lichamelijke gezondheid moest ik toen stoppen met sporten en vanaf dat moment ging het fout. Ik werd iedere keer iets zwaarder en had dit niet echt door, omdat het heel geleidelijk ging."

"Op mijn slechtste moment heb ik 111 kg gewogen, ik ben toen wel zelf aan de slag gegaan, maar bleef hangen op de 100 kg. Ik dacht dat hier niet zoveel meer aan te doen was en dat ik het maar gewoon moest accepteren, totdat ik via mijn vriendin Vera met Trudi in contact kwam. Ik zag wat de werkwijze van Trudi voor mijn vriendin had gedaan (en nog steeds doet) en dacht: niet geschoten is altijd mis!"

"Zodoende een afspraak gemaakt en kwam al snel tot de conclusie dat ik verkeerd at, te veel suikerhoudende producten en te weinig (goed) voedsel tot mij nam. Ik ben aan de slag gegaan en heb het roer totaal omgegooid. Ik ben beter gaan eten, het juiste voedsel tot je nemen om te zorgen dat je lichaam daar wat aan heeft!"

"Ik voel me nu super, ik ben veel fitter en voel me ook een stuk lekkerder in m�n vel zitten. Ik ben nog niet klaar, maar ik ben wel erg blij met de kennis en hulp van Trudi, dat ik met behulp van haar kennis het roer heb kunnen omgooien!"Terug naar boven

Mathilde van Musscher

"Twee kinderen had ik gekregen en niet de kracht om op mijn oude gewicht te proberen te komen. Op een gegeven moment zat ik vaak met chips op de bank ongelukkig te zijn over mijn lijf. Ik durfde niet meer in bikini. Voor mijn werk als stewardess was dat heel lastig omdat ik vaak in warme oorden verbleef. Dan is een badpak niet praktisch."

"Onder begeleiding van Trudi leerde ik anders (niet eens minder!) eten en meer bewegen. Per week ging er een kilo af, en dat 10 weken lang. Wat belangrijker was; van maat 40/42 naar maat 36! En ik kreeg plezier in sporten."

"Dat is nog steeds zo. Ik ben uiteindelijk acht kilo blijvend kwijtgeraakt en heb nog steeds maat 36/38. Ik lig gewoon weer met een goed gevoel in bikini en voel me stukken fitter en gelukkiger! Ikzelf ben je nog steeds heel dankbaar dat je me hebt kunnen motiveren af te vallen!!"Terug naar boven

Ellen Pol

"49 jaar, een slechte conditie en veel te zwaar. Een mijlpaal voor de boeg "50" worden. Voor mezelf besloot ik het roer om te gooien. Werken aan mijn lijf en aan mijn gezondheid. Onder begeleiding van Trudi van Lifestyle4you ging het beter en beter. Ik ben reuze trots dat ik zo ver ben gekomen. Dit wil ik vasthouden. Ik voel me geweldig. Ik hoop andere mensen te kunnen motiveren om ook het roer om te gooien."Terug naar boven

Lieke Boer

"Voelde me niet lekker in mijn vel. Te zwaar en lusteloos en zag mijn kledingmaat groter worden. Ben aan de slag gegaan bij Trudi en met Trudi. Het resultaat ben ik hartstikke blij mee na 2 maanden. Krijg heel veel complimenten uit mijn omgeving. Ga er alles aan doen om dit goede resultaat vast te houden. En ja je mag een voor en na foto gebruiken... Trudi bedankt voor alles!"Terug naar boven

Nikki de Jong

"Bedankt Trudi! Ben helemaal blij met mijn nieuwe ik!!!"Terug naar boven

Dirk Gortzak

"Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om naar jou toe te komen.Dank voor al je hulp. Voel me beter dan ooit."Terug naar boven

Sandra Koolbergen

"Wilde graag wat kilo's kwijt, maar vooral een strakke buik.
Trudi bedankt voor alles. Veel van je geleerd!"Terug naar boven

Robert Cats

"Ja hoor Trudi, vind het een motivatie om op jouw site te staan.
Want ik ben op de goede weg, maar ga nog even door..."Terug naar boven

Jessica Boogerd

"Voelde me al een tijdje niet blij met mijn lijf. Na de zwangerschappen toch elke keer weer zwaarder. Ik kreeg het er niet vanaf. Het lukte me gewoon niet. Via een familielid kwam ik in contact met Trudi Verschuren van Lifestyle4you. Met een gewicht van bijna 80 kilo 3 maanden geleden, zit ik nu op de 68 kilo. Wil naar de 65 kilo en dat gaan vasthouden. Dat gaat me lukken, heb zoveel geleerd bij jou en je weet me gemotiveerd te houden. Trudi, bedankt!!!!!!!!!!"Terug naar boven

Ton Planting (66 jaar)

"Het afgelopen jaar ging ik aan de slag met mijn overgewicht. Zo ging het niet langer. Via een kennis kwam ik in contact met gewichtsconsulente Trudi Verschuren. Inmiddels ben ik 40 kilo lichter. Mijn conditie is uitstekend. Ik voel me top. Mijn prestatie haalde zelfs het dagblad Trouw. Trudi had gezegd: "bewaar ��n broek in je oude maat. Die gaan we nog een keer gebruiken in de toekomst". En dat leverde deze foto op. Trudi, bedankt voor alles!"Terug naar boven

Imelda en Chris van den Berg

"Imelda, samen 40 kilo lichter!!! Ook wij vinden het ongelooflijk. Zoals Chris zei, 20 kilo pakken suiker per persoon minder gewicht. We voelen ons dan ook inderdaad een stuk lichter en super fit. Trudi, bedankt voor alles en ga vooral door met wat je doet."Terug naar boven

Cindy Kapteijn, Hoofddorp

"Ik heb mezelf nooit gezien als iemand met overgewicht. Meer als iemand met een forse bouw, niet echt abnormaal voor een lengte van 1,80 m. Toch bekroop meer en meer het gevoel van ontevredenheid. Heupen die niet meer in broeken en rokken passen, kuiten klem in laarzen en een weegschaal met een indicatie van 90+ kg. Elk jaar toch weer zwaarder geworden."

"Wilde hier blijvend verandering in aanbrengen en kwam in contact met Trudi Verschuren. Zij vertelde mij over haar aanpak en maakte mij enthousiast."

"De begeleiding is geen dieet, maar je leert verstandig omgaan met voeding en beweging. Betere keuzes maken."

"De grootste uitdaging voor mij was deze nieuwe gezonde levensstijl een plaats te geven in mijn dagelijkse, toch wel drukke, levenspatroon. Maar met de ondersteuning van Trudi is dat goed gelukt. In acht weken ben ik zo�n tien kilo afgevallen en tien centimeter rond mijn heupen verloren. Ik merk het niet alleen aan de kilogrammen en centimeters, maar ook aan alle positieve reacties van mensen om mij heen en, nog belangrijker, aan mijn kleding. Met drie confectiematen minder is de keuze aan kleding ruimer dan ooit, voel ik me fantastisch en wil ik beslist niet meer terug naar mijn figuur van voorheen. Trudi, bedankt hiervoor en heel veel succes met je praktijk."Terug naar boven


Moeder Flora

"Meer dan 100 kilo, er moest echt wat af. Veel vertrouwen had ik er niet in, met een traag werkende schildklier achtte ik me vrijwel kansloos. Maar in de loop van de tijd heb ik gezond leren eten en bewegen. Dat laatste is nog steeds mijn zwakke punt omdat ik sporten nog altijd niet leuk kan vinden, maar nodig is het wel, dat heb ik wel ervaren. En gestaag zijn de pondjes er toch van af gegaan. En toen in mei onze oudste dochter trouwde, was ik inmiddels ruim 20 kilo kwijt en heb ik me in een mooi pakje gestoken. Ik was trots op mijn dochter en op mezelf. Inmiddels ben ik nu al ruim een half jaar op ongeveer hetzelfde gewicht, iets boven de 80 kilo, en heb in combinatie met mijn lengte een gezond BMI."

"Het was hard werken, voor mij maar ook voor Trudi. Want zonder haar steun had ik het niet gered. Een foto van vroeger? Die heb ik wel maar daar kijk ik niet graag naar. Wat ik nu in de spiegel zie, bevalt me beter. En al die kilo's wil ik nooit meer zien."Terug naar boven


Dochter Annelies

"Anderhalf jaar geleden vond ik het welletjes geweest, 92 kilo, ik vond mijn kleren niet meer mooi zitten, en paste niet meer in de merken die ik altijd leuk had gevonden. En ik vertikte het om naar de Miss Etam en dergelijke te gaan voor de grote maten afdeling. Mijn moeder was inmiddels gestart bij Trudi, en ik merkte hoe blij zij werd van de kilootjes die er gestaag afgingen."

"Dus toen ben ik ook gestart bij Trudi. Het heeft er toe geleid dat ik in mei van 2011 een trouwjurk aan had in maatje 40! Ik zat net boven de 75 kilo qua gewicht en voelde me fantastisch!"

"Mijn streefgewicht is nog niet helemaal bereikt, en dat zal ook nog wel even duren, omdat ik eerst een gezonde zwangerschap wil doorlopen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de komende maanden niet meer aankom dan noodzakelijk, en dat ik fit en gezond de bevalling in zal gaan. En daarna gaan we rustig weer verder om de laatste kilootjes kwijt te raken."

"Het is niet voor te stellen hoe blij je kan zijn elke dag met een lijf dat je mooi vindt, en waar je je lekker in voelt. Ik heb mij in de eerste maanden nadat ik weer in een broek maat 40 paste, bijna iedere dag verwondert over mijn mooie slanke bovenbenen. En mijn fitte lijf! Mijn conditie is goed, ik zit lekker in mijn vel en dat straal je uit, iedereen ziet dat ook. Heerlijk! Voor mij is de 90 kilo voorgoed verleden tijd!"Terug naar boven


 

"Voel me vitaler en ben blij met mijn nieuwe kledingmaat."Terug naar boven


Roelien

"Voel me veel beter!!!!!
Ga dit volhouden!!!!!!"Terug naar boven


Rob Brandt

"Via mijn vrouw kwam ik in contact met Trudi. Ik was verhuizer en had dus fysiek zwaar werk waardoor ik redelijk op gewicht bleef, maar 2 jaar geleden ben ik projectleider geworden en kwam meer op kantoor terecht. Aangezien ik wel dezelfde hoeveelheden bleef eten en minder bewoog, woog ik uiteindelijk 130 kg."

"Doordat ik de juiste begeleiding kreeg en goede voedingsadviezen ben ik 20 kg afgevallen. Dat is nu een jaar geleden en nog steeds ben ik op gewicht, ik loop 2 keer per week hard, volg nog steeds hetzelfde voedingspatroon en natuurlijk als ik op een feestje ben drink ik een biertje en neem wat lekkers, dat hoort erbij. Ik heb dus een hele goede ervaring met Lifestyle4you en kan het iedereen aanraden."Terug naar boven


Joan Foree

"Meer energie, slanker...
Voel me 10 jaar jonger..."Terug naar boven

Michel van Vulpen

"Moest even zoeken Trudi voor een voorfoto."

"Ben zelf blij met het resultaat. Krijg al veel leuke reakties uit mijn omgeving. Bedankt voor alle adviezen. Het afvallen gaat nog steeds goed."

"Ik mag gelukkig heel wat eten en een snack op zijn tijd kan ook."

"Vooral doorgaan met wat je doet Trudi."Terug naar boven

Axel

"Het advies van mijn huisarts was duidelijk: er moest echt iets van die 107 kilo af. En als ik mijzelf op foto's zag, was het mij ook wel duidelijk dat er iets moest gebeuren. Ik ben door de huisarts doorverwezen naar Trudi. Ik zou zelf niet hebben geweten hoe het afvallen aan te pakken. Trudi heeft mij prima geholpen. Goede gesprekken, met duidelijke voedingsadviezen, die goed toepasbaar waren en beweeg- en trainingstips. Dan komt daar uiteraard ook nog de nodige zelfdiscipline bij. Ik ben zo'n 20 kilo afgevallen. En dit wil ik zo houden. Had ik van te voren niet durven dromen. En had ik zonder Trudi zeker niet voor elkaar gekregen."

"Heb een huidige foto toegevoegd waar ik bezig ben met een van mijn hobbies."Terug naar boven

Teus van Dijk

"11.5 kg afgevallen in 2 en een halve maand."

"Voel me prima!!"Terug naar boven

Vera Smit-Heerens

"Januari 2023"

"Ik ben heel blij dat ik bij Trudi geweest ben zij heeft me advies gegeven om gezonder te eten en toch lekker. Dit had ik niet verwacht. Zoveel overheerlijke recepten."

"Meer bewegen, wandelen, sporten maar ook ontspannen en tijd voor jezelf maken."

"Het voelt niet moeilijk om dit vol te houden."

"Ook ik ben verbaasd als ik het verschil zie, fysiek en mentaal een stuk sterker."Terug naar boven