LifeStyle4you

Praktijk voor gewichtsbeheersing in Hoofddorp

 

Personal Training

Maatwerk afgestemd op jouw doel!

Ken je dit gevoel, je bent vermoeid, je hebt een stressvol en druk bestaan, je ervaart lichamelijke klachten of je bent niet tevreden met je figuur. Elke dag neem je je voor om meer te gaan bewegen, maar toch lukt dit niet.

Personal training is dan de oplossing.

Personal training is bewegen op professioneel niveau, intensief, doeltreffend en persoonlijk. Hierbij staan effectiviteit en resultaatgerichtheid centraal. Afhankelijk van je goals, bodytype en conditie stel ik een persoonlijk bewegingsplan op, dat is afgestemd op je wensen, mogelijkheden en eventuele beperkingen of blessures.

Ik doe dit werk al jarenlang met veel plezier, het is fantastisch om te zien hoe mensen progressie maken en lekkerder in hun vel komen te zitten. Zelfs mensen die bewegen en trainen helemaal niet leuk vinden, ervaren met de juiste aanpak en begeleiding, plezier in de training en gaan met een voldaan gevoel naar huis.

Personal Training kan eventueel ook met tweetallen, bijvoorbeeld met een vriend of vriendin. De werkwijze is gelijk aan de individuele begeleiding. De aandacht en begeleiding tijdens de trainingssessie wordt dan verdeeld over beide personen. De kosten per persoon zijn dan lager.

Personal training kan overdag, 's avonds of in het weekeinde plaatsvinden. In de sportschool, op het werk of lekker buiten.

Motivatie is de sleutel tot succes!