LifeStyle4you

Praktijk voor gewichtsbeheersing in Hoofddorp

 

Werkwijze

Intakeconsult
Dit eerste gesprek is vooral om inzicht te krijgen in jouw huidige voedingsgewoontes en beweegpatroon.
We kijken naar je persoonlijke situatie, gezinssamenstelling, werk en eventuele dieetgeschiedenis.
Wat wil je bereiken en is dit haalbaar?
Je wordt gewogen op een professionele bio-impedantieweegschaal. Deze berekent het totale gewicht, vetmassa/ (ook specifiek het buikvet), spiermassa, botmassa, vochtpercentage. Tevens krijg je inzicht in je metabolische leeftijd, BMI (bodymassindex) en BMR (basaal metabolisme). We noteren diverse maten (o.a. taille en heupen).
Tot slot krijg je informatie mee naar huis om door te lezen en vraag ik je je voeding een aantal dagen bij te houden in een "voedingsdagboek".

Vervolggesprekken
Tijdens de vervolggesprekken gaan we dieper in op je huidige eet- en leefstijl. We maken een stappenplan om hierin, waar nodig, verbeteringen aan te brengen om zodoende jouw doel te bereiken.
Samen nemen we je "voedingsdagboek" door. Je krijgt een aangepast dagmenu en ik geef je inzicht en kennis om variatie aan te brengen. Je ontvangt geregeld heerlijke gezonde recepten.
Tevens gaan we de balans opmaken tussen voeding en beweging.
De praktijk leert ons dat er niet ��n standaardoplossing is die voor iedereen werkt. Het is en blijft maatwerk. We streven naar verbetering en niet naar perfectie.
Samen gaan we dit traject aan en coach ik je naar een gezond gewicht.